Today.ua

Зарплата від 40 тисяч гривень: названо найбільш високооплачувані професії в Україні

В Україні навіть під час війни є робота з гідним доходом. Названо найбільш високооплачувані професії – спеціалістам пропонують зарплату від 40 тисяч гривень на місяць.

Як відомо, середня зарплата в Україні становить 15 тисяч гривень. За даними профільного порталу work.ua, середня зарплата від 40 тисяч гривень доступна менеджерам, лікарям, геофізикам та трейдерам. На заробіток від 70 тисяч гривень можуть розраховувати досвідчені айтішники.

Високий дохід пропонують:

У Держцентрі зайнятості повідомили, що найвищу зарплату в Україні пропонують менеджерам з тендерних продажів, медіабайєрам, а також зубним технікам.

Максимальні зарплати зафіксовані у вакансіях для представників IT-сфери, веб-дизайнерів, водіїв-міжнародників, ріелторів та бізнес-аналітик. Високий дохід обіцяють роботодавці із Київської, Львівської, Дніпропетровської та Одеської областей.

Українські айтішники отримують зарплати на рівні міжнародного ринку. За них конкурують не лише вітчизняні, а й міжнародні компанії. При цьому можна працювати у віддаленому режимі. Професіонали отримують:

Раніше українців попередили про дефіцит вакансій та масові звільнення у 2023 році. Багатьом доведеться підвищувати кваліфікацію чи змінити професію, щоб знайти роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ