Today.ua

Зарплата до 100 тисяч гривень: в Україні з'явилася високооплачувана робота для пенсіонерів

В Україні за умов війни склалася складна ситуація на ринку праці. Чимало громадян залишилися без роботи. Ні для кого не секрет, що молоді легше знайти роботу, ніж пенсіонерам. Однак є винятки. Одна із транспортно-логістичних компаній оголосила конкурс на вакансію водія-міжнародника із зарплатою до 100 тисяч гривень. Причому працевлаштуватися може навіть людина зрілого віку.

На профільному сайті з пошуку роботи вказані умови, яким має відповідати ідеальний кандидат. Резюме можуть подавати і пенсіонери. Головне – у нього мають бути біометричний закордонний паспорт та посвідчення водія категорії СЕ. До обов'язків співробітника входять вантажоперевезення по Україні та іншим країнам Європи.

Також потрібні 2-річний досвід транспортування вантажів у нашій країні та за кордоном, досвід у перетині кордону та орієнтація у транспортних шляхах Європи. Претендент на посаду повинен знати влаштування вантажівок.

Конкурентними перевагами будуть працьовитість, самовіддача, відповідальність, дисциплінованість та порядність.

Майбутньому співробітнику обіцяють повну зайнятість та офіційне працевлаштування. Він зможе розраховувати на високий рівень оплати – від 40 до 100 тисяч гривень. Рівень доходу буде визначено за підсумками співбесіди.

Раніше повідомлялося, як знайти роботу українцям віком від 60 років, та які вакансії доступні пенсіонерам.

Нагадаємо, що у 2022 році в Україні різко зменшилася кількість вакансій, а попит зріс у багато разів. Серед претендентів спостерігається висока конкуренція за робочі місця. За прогнозом аналітиків, у 2023 році в Україні побільшає пропозицій від роботодавців, а зарплати зростуть на 20%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ