Today.ua

WhatsApp нарешті додав функцію, на яку користувачі чекали 13 років

Популярний американський сервіс обміну миттєвими повідомленнями та голосового зв'язку WhatsApp розробив нову функцію. Користувачі чекали на неї з моменту випуску першої версії месенджера в 2009 році.

У WhatsApp нарешті можна буде редагувати повідомлення. Раніше інтернет-користувачі мали можливість лише відправити або видалити послання. Примітно, що функція "видалити у всіх" доступна протягом трьох годин. Після цього це можна зробити тільки "у себе".

Розробники представили функцію редагування повідомлень, яка дозволяє швидко вносити редагування в бесіді з однією людиною або в групі. Такою можливістю можна скористатися, натиснувши вкладку "Редагувати".

Стало відомо, що нова функція поки що тестується у WhatsApp. Тому вона доступна учасникам бета-тестування програмного забезпечення на базі iOS та Android. Всі інші поки що не можуть її використовувати.

Користувачі 13 років чекали на появу корисної і, здавалося б, такої очевидної функції. Нововведення стане у нагоді українцям, які все частіше віддають перевагу WhatsApp перед іншими месенджерами. Багато хто хоче оперативно виправити можливі помилки в повідомленні вже після відправки, поки адресат його не отримав. Інакше можна потрапити у неприємну ситуацію.

Виправляти повідомлення можна буде не завжди, а протягом трьох годин після відправки. Після цього доступ до редагування виявиться закритим.

Нагадаємо, раніше ми повідомили, як продовжити життя батареї смартфона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ