Today.ua

Vodafone запускає послуги, які не пропонують інші оператори мобільного зв'язку в Україні

Один з найбільших операторів стільникового зв'язку в Україні Vodafone готує до запуску абсолютно нові послуги, які дозволить компанії переманити до себе величезну кількість абонентів.

Vodafone виходить на ринок стаціонарного зв'язку, компанія веде переговори щодо покупки контрольного пакету акцій (99,99%) приватного акціонерного товариства "Фарлеп-Інвест", який працює на даний час під брендом Vega. Крім того, Vodafone має намір придбати близько 95% акцій ТОВ "Кейбл ТВ-ФІНАНСИ".

Якщо угода відбудеться, то Vodafone крім надання послуг мобільного зв'язку і доступу до Мережі, буде також забезпечувати клієнтам фіксований доступ до Інтернету та фіксований телефонний зв'язок на частотному ресурсі в діапазонах 2,3, а також 2,5-2,7 ГГц. За даними експертів, Vodafone зважився на глобальне розширення за рахунок покупки великих компаній, які працюють в сфері здійснення нових для стільникового оператора видів господарської діяльності. Більш того, очікується, що на цьому Vodafone не зупиниться і продовжить розвивати бізнес в сфері телекомунікацій.

Нагадаємо, раніше прес-служби найбільших операторів стільникового зв'язку в Україні Київстар, Vodafone і lifecell пояснили користувачам, чому варто скоріше прив'язати SIM-карту до паспорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ