Today.ua

Vodafone, Київстар та lifecell змінили тарифи до сезону відпусток

З наближенням сезону відпусток три найбільших українських мобільних оператори Vodafone, Київстар та lifecell переглянули тарифи на роумінг. Вартість хвилини розмови буде залежати від країни перебування абонентів.

Так, громадяни України зможуть дзвонити в Туреччині, Єгипті або Польщі за тарифами від 2,5 до 3,5 гривень за одну хвилину розмови в роумінгу. Найдешевші розцінки пропонує Київстар - 2 грн 50 коп за хвилину, lifecell - 3 грн, Vodafone - 3 грн 50 коп.

У цих же країнах 1 Мб мобільного інтернету для користувачів lifecell обійдеться в 37 копійок, Київстару і Vodafone - 50 копійок. Також стільникові оператори пропонують українським мандрівникам придбати роумінгові інтернет- та голосові пакети.

Для абонентів lifecell мінімальний дата-пакет в роумінгу обійдеться в 55 грн за 150 Мб або 30 гривень за 10 хвилин розмов. У той же час, роумінг в Єгипті користувачам lifecell обійдеться в 50 грн за 10 хвилин голосового пакету.

Vodafone пропонує мінімальні пакети по 50 грн за 100 Мб мобільного інтернету та по 35 грн за 10 хвилин на дзвінки. В Київстар мінімальні дата-пакети обійдуться в 25 гривень 10 хвилин за дзвінки в роумінгу і 100 Мб інтернету за 50 гривень.

Нагадаємо, раніше в Київстар попередили абонентів, щоб вони не намагалися поповнювати мобільний рахунок на сайтах шахраїв. Як відрізнити підроблені веб-ресурси?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ