Today.ua

Vodafone буде платити компенсацію за загублений смартфон

Стільниковий оператор Vodafone запускає послугу, яка сподобається всім абонентам мережі, що хвилюються за збереження свого смартфона.

Нова послуга від Vodafone отримала назву Radar.Smart, опція дозволяє "застрахувати" гаджет на випадок втрати або крадіжки. Завдяки новій функції, власник смартфона може при виникненні необхідності заблокувати смартфон. Vodafone пропонує це зробити віддалено.

Щоб захистити конфіденційну інформацію в разі крадіжки або втрати гаджета, необхідно зателефонувати за спеціальним номером 0 800 406 911 або зайти в особистий кабінет на сайті Vodafone і активувати опцію блокування. Якщо заблокований смартфон буде знайдений, то для зняття блокування можна зателефонувати за вищевказаним номером телефону.

Крім того, людина, яка знайшла втрачений телефон, може теж зателефонувати за номером 0 800 406 911, повідомити про знахідку і домовитися про зустріч з кур'єром, який забере телефон та поверне законному власнику. Винагорода за цю послугу становить до 400 грн. Для активації нової послуги Radar.Smart необхідно завантажити додаток, запустити його, вибрати один з відповідних тарифних планів. Після оплати користувач Vodafone отримає цілодобову підтримку, сервіси геолокації і можливість дистанційного блокування, опцію видалення даних, фотозахвату іта звукового сигналу.

Якщо загублений смартфон не буде знайдений протягом 2 тижнів, то Vodafone виплатить компенсацію власникові.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Vodafone дарує безкоштовний інтернет і дзвінки працівникам корисних професій. Як стати учасником акції?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ