Today.ua

ПриватБанк запускає можливість оплати товарів у Viber

Можливість здійснювати безпечні і швидкі платежі в месенджері Viber - це унікальна послуга, аналогів якій немає ніде в світі. Скористатися нею зможуть лише клієнти ПриватБанку. Про це розповіли в пресслужбі фінансової організації.

Оплату товарів і послуг власники платіжних карт ПриватБанку зможуть здійснювати за допомогою чат-бота в месенджері Viber, платежі будуть проводитися за допомогою системи інтернет-еквайрінгу Liqpay.

Платежі, як стверджують в ПриватБанку, будуть безпечними, при цьому, швидкість відправки грошей з платіжної карти на карту або розрахунковий рахунок будь-якого іншого банку - максимальна, буквально в кілька кліків.

Спектр послуг і товарів, які можна буде оплатити за допомогою чат-ботів Viber, величезний. Головне, вибирати чат-боти в месенджері від перевірених і надійних продавців. Процедура оплати максимально проста - необхідно натиснути всього лише одну кнопку в додатку Viber, вибираючи зручний метод оплати Apple Pay або Google Pay. Також можна ввести номер платіжної картки ПриватБанку.

Ця функція також буде зручна продавцям, які хочуть продавати товари та послуги, отримуючи за це оплату від клієнтів в чат-боті Viber.

Відзначимо, що з 1 квітня 2021 року Приватбанк запланував підвищення тарифів на грошові транзакції. Що саме і на скільки подорожчає?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ