Today.ua

Вєрка Сердючка рекламує компанію, яка обманом вганяє людей в величезні борги

Народний артист України Андрій Данилко побічно підтримав дії кредитної компанії, яка вганяє українців у боргову яму навіть без їх відома. Вєрка Сердючка знялася в рекламі сумнозвісної "Інстафінанс".

Гроші, як то кажуть, не пахнуть! Обличчям рекламної компанії "Інстафінанс", яка є власником "Укрпозики", став український актор, продюсер і співак Андрій Данилко. Мало того, що дана кредитна компанія заманює людей нібито низькою процентною ставкою, так ще і оформляє позики без особистої присутності і підписи позичальника.

"Дешеві" кредити даної фірми під 12 285(!) Відсотків річних рекламує Вєрка Сердючка. Хто знає, скільки шанувальників Данилко повірили улюбленому артистові і потрапили у важку боргову яму ...

Крім того, "Інстафінанс" (Укрпозика) оформляє свої кабальні позики з мінімальним ступенем перевірки. Тобто займ можуть видати за підробленими або краденим документам кому завгодно, ні особиста присутність, ні підпис позичальника не потрібні! Жертвою дій "Інстафінанс", яку рекламує Андрій Данилко, став киянин на ім'я Євген. Чоловік розповів, що ніколи не брав кредитів і нікому свої персональні дані не передавав. Однак виявився в числі боржників сумнозвісної фірми.

Нагадаємо, Вєрка Сердючка в Барселоні похвалилася стрункими ніжками в туфлях 46 розміру. Що змусило артиста виїхати в Іспанію?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ