Today.ua

В Україні з'явилися дешеві будинки: яке житло можна купити за 15 тисяч гривень

В Україні виставили на продаж дешеві будинки. Житло можна купити за 15–17 тисяч гривень. Стало відомо, де воно знаходиться та як виглядає.

Ринок нерухомості під час повномасштабної війни змінився. Обвал цін на будинки та квартири спостерігається не лише у прифронтових населених пунктах. Дешеве житло також залишається у селах.

Будинок за 15 тисяч гривень

У селі Воскресенівка Дніпропетровської області продають будинок за 15 тисяч гривень. Йдеться про нерухомість площею 80 кв. м. За даними, вказаними в оголошенні, у будинку три кімнати і є комунікації – електрика, центральний водогін та власна котельня.

Неподалік будинку знаходиться річка. Примітно, що будинок продається без городу – ціна вказана за саму будівлю. До найближчого міста – 20 кілометрів.

В оголошенні зазначено, що будинок перебуває у житловому стані, але, судячи з знімків, у ньому давно не було господаря. Тому новим мешканцям належить навести лад і відремонтувати приміщення.

Будинок за 17 тисяч гривень

У селі Івот на Сумщині продається площею 50 кв. Його вартість також демократична - 17 тисяч гривень. Майбутній покупець може розраховувати за ці гроші на 2-кімнатне житло та земельну ділянку у 30 соток.

У будівлі немає водопостачання, пічне опалення. Вдома світлий за рахунок великої кількості вікон. Видно, що об'єкт потребує зовнішніх та внутрішніх ремонтних робіт.

"Будинок просто, є піч, світло, дрова в запасі. Великий город і все необхідне", – вказано в оголошенні.

Раніше повідомлялося, що в Україні за 25 тисяч гривень можна купити квартиру. Причому йдеться про двокімнатне житло, яке потребує капітального ремонту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ