Today.ua

У ПриватБанку пояснили, як перевипустити платіжну карту онлайн без походу до відділення

Представники ПриватБанку розповіли, як можна перевипустити платіжну карту банку, не виходячи з дому. Прості етапи оформлення нової зарплатної картки, яка замінить відслужила свій строк пластикову картку.

В одній з найбільших фінустанов України пояснили, що на сьогоднішній день клієнтам ПриватБанку зовсім не обов'язково особисто відвідувати відділення банку, щоб перевипустити платіжну карту. Завдяки інтернет-банкінгу Приват24, будь-який клієнт ПриватБанку може замінити всі свої пластикові карти цифровими аналогами.

«Якщо у мене є зарплатна картка і кредитна (через місяць закінчується час використання і треба замінити картки). Чи можу я ці дві картки замінити самостійно на цифрові через Приват24 (перевипуск картки)? І мені в подальшому на цифрову буде приходити зарплата?» - таке питання було поставлене на сторінці ПриватБанку в Фейсбук одним з клієнтів.

Представник банку відповів, що замінити кредитні і платіжні пластикові карти на сьогоднішній день можна шляхом оформлення цифрової Digital карти. На перевипуск в Приват24 піде не більше трьох хвилин.

«Для перевипуску картки не обов'язково йти у відділення, під час карантину ми впровадили перевипуск карт в Приват24, ви можете оформити Digital картку», - сказано в повідомленні від ПриватБанку.

Нагадаємо, раніше ПриватБанк повідомив про запуск можливості оплати товарів і послуг в месенджері Viber.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ