Today.ua

Ощадбанк продовжить термін дії прострочених карт для деяких українців

Багато українців зіткнулися з проблемою неможливості перевипуску платіжних карт в Ощадбанку. Щоб не залишити людей без засобів до існування, у фінустанові ухвалили важливе рішення.

У прес-службі Ощадбанку розповіли, що громадяни України зі статусом "внутрішньо переміщена особа" і які обслуговувалися за тарифним пакетом "Мій рахунок" можуть продовжувати користуватися простроченими платіжними картами до 1 вересня 2021 року. Йдеться про пластикові картки, термін дії яких закінчився під час карантину і закритих пунктів пропуску.

"Якщо ви не змогли забрати нову карту в відділенні, ви можете і далі знімати кошти та розраховуватися старої картою до 31 серпня 2021 року включно", - уточнили в Ощадбанку.

Ощадбанк зі свого боку продовжить перевипускати платіжні карти і доставляти їх в відділення за раніше встановленим графіком. Це робиться для того, щоб пенсіонери могли забрати свої карти при першій можливості. Про те, що карта вже перевипущена і знаходиться в відділенні, Ощадбанк повідомить клієнтів в SMS-повідомленні.

Нагадаємо, що раніше клієнти державного Ощадбанку почали скаржитися, що банк списує відсотки за неіснуючі кредити. Від підступів співробітників фінустанови постраждали багато, в тому числі і пенсіонери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ