Today.ua

У “Нафтогазі“ розповіли, як отримати знижку при оплаті за газ за тарифом “Місячний“

Менше платити за газ можна не тільки, отримавши субсидію або пільгу, а й іншими способами. У НАК "Нафтогаз України" розповіли, як заощадити на оплаті за спожите блакитне паливо тим абонентам, які підключили тарифний план "Місячний".

Українські споживачі можуть отримати знижку на оплату за газ, якщо будуть дотримуватися двох правил. Подробиці про отримання "кешбеку" розповіли в газопостачальній компанії "Нафтогаз".

По-перше, необхідно вносити плату за спожиті кубометри газу до 15 числа кожного місяця. Якщо платіж прострочений, то знижка в 1 відсоток від загальної суми надана не буде.

По-друге, в умовах тарифного плану «Місячний» зазначено, що знижка надається тим абонентам, які вносять оплату за газ через чат-боти або в особистому кабінеті. Якщо оплата здійснюється через, наприклад, Приват24, то знижка в цьому випадку не нараховується.

Відзначимо, що при виконанні цих двох умов абонент отримує знижку в 1 відсоток від усієї суми оплати, незалежно від її розміру.

Нагадаємо, в «Нафтогазі» розповіли, як зміняться тарифи на газ з 1 травня 2021 року. Чим відрізнятимуться нові тарифні плани і які з них будуть найбільш вигідними для українських споживачів?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ