Today.ua

У Нафтогазі змінили правила подачі документів для зміни постачальника газу

У Нафтогазі розповіли про спрощення процедури зміни постачальника газу для українських споживачів. Заявку тепер можна подати в додатку "Дія" за пару секунд, а весь процес підписання контракту з новою газопостачальною компанією займе не більше трьох днів.

Раніше українцям доводилося витрачати близько трьох тижнів, щоб змінити постачальника газу, який з якихось причин перестав влаштовувати. Від подачі заявки до укладення договору з новим постачальником проходило багато часу. Нафтогаз вирішив цю проблему, дозволивши споживачам подавати документи в газопостачальних компаній через додаток "Дія", по трьох днях процедура підключення до нового постачальника блакитного палива буде завершена.

Як повідомляють в прес-службі сервісу "Дія" в Telegram, подача заявки здійснюється буквально в кілька кліків, а обробка займає всього лише 10-15 хвилин.

Українцям, які мають намір змінити постачальника газу, необхідно відкрити сайт gas.ua, перейти в розділ "Стати нашим клієнтом" і оформити заявку. Не забудьте вибрати ID-карту або Ідентифікаційний код (скан-копія QR-коду), заповніть всі поля в розділі і підтвердіть передачу документа. Підпишіть заявку будь-яким зручним для вас способом.

Нагадаємо, раніше Нафтогаз повідомив про підвищення тарифів на газ з 1 липня для українських споживачів. Скільки буде коштувати кубометр блакитного палива?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ