Today.ua

У Мінекономіки звинуватили Київстар в обмані і нав'язуванні платних послуг абонентам

Звинувачення на адресу оператора мобільного зв'язку Київстар висунув заступник міністра економіки України Ігор Дядюра. Чиновник заявив, що Київстар працює нечесно, оскільки нав'язує без згоди абонента платні послуги і тим самим формує "мінусовий" баланс на рахунку.

Відзначимо, що вже близько року Київстар намагається переконати українців у тому, що підключення платних послуг без особистої згоди абонента неможливо. Але представник Мінекономіки України довів зворотне. За словами Дядюри, з його мобільного рахунку протягом 17 днів знімали гроші за нав'язані платні послуги, які він не підключав.

"Ви брехуни і разводіли. Мені не шкода спалених" в тупу "200 гривень на місяць ... замість мати 50 грн, маю -160 грн. Це мізерна плата за те, щоб переконати мене остаточно в тому, що в існуючому вигляді контент-послуги надаватимуться не можуть. І не будуть", - заявив заступник міністра економіки України.

Чим загрожує компанії Київстар невдоволення великого чиновника з міністерства, поки не відомо. Але, найімовірніше, що наслідки пропажі 200 гривень менше ніж за місяць з мобільного балансу представника Мінекономіки будуть серйозними.

Нагадаємо, Київстар пропонує своїм абонентам отримати величезну знижку на оплату мобільного зв'язку протягом півроку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ