Today.ua

В АТБ запустили нову послугу: як українці можуть допомогти родичам та друзям

Торгова мережа АТБ ініціювала нову послугу та запровадила сертифікати на покупки. Завдяки цьому сервісу в українців з'явилася можливість віддалено допомогти близьким, які цього потребують.

В інтернет-магазині АТБ презентували нову ініціативу. Наші співвітчизники можуть купити сертифікати на оплату товарів. Вони будуть доступні і людям, які не можуть купити собі продукти через відсутність коштів.

Послуга працює наступним чином:

Вартість кожного сертифікату – 500 гривень. Він не є іменним та діє протягом року з моменту оплати. Гроші з усіх сертифікатів, які не використані за рік, передадуть на благодійність. У випадку, якщо сума покупки перевищує номінал сертифіката, частину, що бракує, можна готівкою.

Зверніть увагу, що банківські картки до сплати не приймаються. Якщо ж сума купівлі буде меншою за вартість сертифіката, кошти, що залишилися, не повертається, а відправляються до благодійного фонду.

В АТБ наголосили, що під час використання сертифікату слід на касі надати документ із фотографією, що підтверджує особу його власника. Представник мережі АТБ має зробити фото документа та зафіксувати телефон одержувача послуги.

Нагадаємо, що мережа АТБ нещодавно запустила нову безкоштовну послугу для переселенців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ