Today.ua

Укрзалізниця змінила правила повернення грошей за квитки, - Мінреінтеграції

Укрзалізниця поновила правила повернення коштів за квитки. Тепер пасажири зможуть повертати їхню повну вартість, а не незначну частину суми.

У прес-службі Мінреінтеграції повідомили довгоочікувану новину всім українцям. Укрзалізниця змінила правила повернення коштів за квитки. Тепер усі, хто купив квитки на проїзд у купе, зможуть повернути їхню вартість у повному обсязі. Пасажири, які подорожують плацкартними вагонами, отримають половину вартості квитка.

Важливий момент - квитки потрібно повернути онлайн або в касі не пізніше ніж за шість годин до відправлення поїзда. Нещодавно це було можливо за дев'ять годин.

Раніше Укрзалізниця повертала запізнілим на потяг лише 10% від його вартості. Наразі з'явилася можливість повернути всю вартість квитків (крім плацкартних). Однак необхідно обов'язково звернутися до каси протягом години після відправки складу.

На Київській дитячій залізниці стартував ювілейний сезон

Нагадаємо, Київська дитяча залізниця знаходиться у Сирецькому парку на вулиці Парково-Сирецька, 4, куди зручно добиратися кільцевою електричкою. Протяжність маршруту складає 3,7 км. На залізниці працюють дві станції: Залізнична та Київ-Пасажирський дитячий.

Рух поїздів у квітні, травні, вересні, жовтні планується у вихідні, а у червні, липні, серпні – з четверга по неділю.

Графік роботи: субота, неділя – з 10.30 до 18.50, а четвер, п'ятниця – з 11.10 до 17.10.

Вартість квитків наступна: загальний вагон: дитячий – 50 грн, дорослий – 100 грн, вагон класу люкс: дитячий – 100 грн, дорослий – 150 грн, ретровагон: дитячий – 60 грн, дорослий – 120 грн. Відвідування виставки вузькоколійної залізничної ретротехніки коштуватиме 50 грн, а відвідування Музею історії Південно-Західної залізниці – 40 грн.

Раніше Укрзалізниця зробила важливе оголошення про знижки для пасажирів – вони становитимуть половину вартості поїздки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ