Today.ua

Укрпошта повернула популярну послугу через 21 рік

Укрпошта вирішила повернути доставку відправлень "Укрзалізницею". Поштові вагони доставляють пошту з Харкова, Одеси, Дніпра та Харкова, Дніпра до Києва та назад.

У прес-службі "Укрзалізниці" повідомили, що працівники ввели в експлуатацію 14 залізничних вагонів. Вони перевозять гуманітарні вантажі волонтерів.

Відправлення можна оформити в особистому кабінеті. Прийом гуманітарних вантажів проводиться лише у поштоматах, які розташовані поблизу центральних залізничних вокзалів. У Києві – це відділення №02505, в Одесі – №65501, у Дніпрі – №49501, у Львові – №79023.

Відправлення можна адресувати до будь-якого населеного пункту, де відкрито відділення Укрпошти. Компанія доставить гуманітарні вантажі, що надходять залізницею, магістральними автомобілями. Поштові вагони не курсували 21 рік. Гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський прокоментував новацію.

"Доставка залізницею – це необхідне та своєчасне рішення, щоб ми мали додаткові способи доставляти поштові відправлення, насамперед гуманітарні, у яких велика потреба", - зазначив він.

Вартість відправки однієї посилки вагою до 30 кг та до 70 см завдовжки – 25 грн. Це мінімальна ціна за підготовку та обслуговування поштового вагона. Термін зберігання пакунку у місті – до 14 днів.

Минулого тижня Укрпошта втретє запустила інтернет-магазин на продаж культової марки "російський воєнний корабель".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ