Today.ua

Укрпошта та Нова пошта знизили вартість посилок з України до країн ЄС до 80%

Нова пошта та Укрпошта, щоб підтримати українських біженців у цей складний час, пропонують знижки та акції на пересилання вантажів з України до країн Євросоюзу та назад.

Українці, які поспіхом залишали свої будинки після початку війни та поїхали до Європи, користуються послугами поштових служб, щоб надіслати посилки з країн Євросоюзу в Україну. Крім того, багато хто просить сусідів, що залишилися в Україні, вислати їм поштою речі чи документи. На доставці міжнародних посилок можна заощадити, обираючи бюджетні варіанти пересилання компаній Укрпошта або Нова пошта.

Поштові оператори Нова пошта та Укрпошта, щоб підтримати українських біженців у цей складний час, пропонують знижки та акції на пересилання вантажів з України до країн Євросоюзу та назад. Український національний поштовий оператор Укрпошта запровадила 70-відсоткову знижку на надсилання посилок з України до країн ЄС.

В рамках програми "Посилки з дому" за бюджетною ціною можна надсилати посилки з України до Польщі, Румунії, Молдови, Угорщини та Словаччини. Середня вартість відправки за вантаж 15-20 кг становитиме 500-600 грн.

Компанія Нова пошта запустила для українців послугу "Речі з дому за кордон" зі знижками від 50 до 80 відсотків на пересилання. Акція доступна для громадян України, які покинули територію України через війну та виїхали до Євросоюзу.

Надсилання посилок з України в Польщу та ще 23 країни ЄС залежить від зони відправлення та параметрів посилки.

Нагадаємо, компанія Укрпошта надала клієнтам можливість отримати безкоштовний смартфон. Як українці можуть стати учасниками акції національного поштового оператора?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ