Today.ua

Українці отримають по 6660 грн від Міжнародної Федерації Handicap: хто може розраховувати на виплати

Громадяни України продовжують отримувати виплати від держави та різних міжнародних організацій. Частина з них припинила прийом заявок, а решта продовжує перераховувати допомогу у розмірі 2200 грн. Її одержують протягом трьох місяців з потенційним продовженням.

Зараз гроші можна отримати від Міжнародної Федерації Handicap. Йдеться про організацію, яка надає психологічну та реабілітаційну допомогу людям, які постраждали внаслідок повномасштабної війни з російськими окупантами.

Виплати спрямовують українцям, незалежно від регіону, де вони проживають. Наші співвітчизники, які розраховують коштом, повинні відповідати одному з перерахованих критеріїв:

Заявки на отримання виплат можна подати через платформу єДопомога. Міжнародна організація розглядає їх та приймає позитивне чи негативне рішення. Пріоритет надається малозабезпеченим сім'ям, одиноким батькам із дітьми, пенсіонерам, інвалідам, а також внутрішньо переміщеним особам.

Допомога для українців передбачена у рамках меморандуму між Міжнародною Федерацією Handicap та Міністерством соціальної політики.

Нагадаємо, що українці, чиї доходи не дозволяють оплачувати комуналку у повному обсязі, можуть оформити субсидію. Середній розмір допомоги від держави становить 1800 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ