Today.ua

Українці почали скаржитися на спеку +30 градусів в пасажирських потягах Укрзалізниці

Українці скаржаться на нестерпні умови, які їм доводиться терпіти під час поїздок в поїздах Укрзалізниці. У вагонах температура повітря досягає +30 градусів, вікна закриті, а пасажири не надягають маски ...

Як розповіла в своєму Facebook журналістка Інна-Маруся Колесник, їй довелося в некомфортних умовах подорожувати в потязі сполученням Хмельницький-Київ. У вагоні, за словами Колесник, було дуже спекотно, при цьому вікна були наглухо закриті, що тільки сприяло поширенню коронавірусу. Більшість пасажирів знаходилися у вагоні без масок.

Дівчині довелося їхати в купейному вагоні, який був буквально забитий безбілетниками. Люди сиділи по всьому проходу вздовж вагона на власних сумках. Провідник видав Колесник вологу постільна білизна, але в вагоні було так спекотно, що поки журналістка знайшла, де знаходиться начальник поїзда, простирадла висохли.

"Докази самознищилися", - поскаржилася Інна-Маруся своїм підписникам в соцмережі.

Поїзд, в якому журналістці довелося кілька годин терпіти дискомфорт, прибув до Києва із запізненням в 50 хвилин. Колесник спробувала домогтися від Укрзалізниці компенсації за моральну шкоду і поганий сервіс, проте грошей їй не виплатять. Оператор відповіла українці, що вона під час поїздки не постраждала, тому грошове відшкодування їй не варто сподіватися.

"Сиджу в" настрої ". Виявляється, треба було сильно постраждати для початку. А то що там безбілетники, волога постіль і відсутність масочного режиму з запізненням ..." - підвела підсумок Інна-Маруся Колесник і додала, що все це відбувається за згодою всіх громадян України.

Нагадаємо, Укрзалізниця виділила величезні гроші на заміну туалетних блоків в поїздах. Закуплено кришки для унітазів по 10 000 гривень і кнопки змиву майже по 7000 гривень ...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ