Today.ua

Українцям розповіли, чому виплати 6500 гривень допомоги можуть затримувати та як її отримати

У Міністерстві економіки України нагадали, що українці можуть отримати грошову допомогу у розмірі 6500 гривень у рамках державної програми є Підтримка. Якщо гроші не прийшли на картку, необхідно перевірити, чи внесена ваша заявка до відповідного реєстру.

Якщо після оформлення заявки на отримання соцвиплати у розмірі 6500 гривень гроші не прийшли на картку, то отримувачу слід перевірити, чи внесено його дані до Реєстру отримувачів допомоги. Для цього необхідно звернутися до Міністерства цифрової трансформації.

Вкажіть своє повне ім'я та прізвище, а також реєстраційний номер облікової картки платника податків (ІПН). Якщо виникли додаткові питання щодо оформлення та отримання допомоги 6500 гривень, українці можуть написати листа на електронну адресу Міністерства економіки України: 6500@me.gov.ua. У Мінекономіки наголосили, що на сьогоднішній день в Україні докладаються всіх зусиль, щоб громадяни змогли якнайшвидше отримати грошову допомогу у розмірі 6500 гривень. Крім того, якщо гроші не приходять, можливо, одержувачу слід ще раз ознайомитися з правилами та дізнатися, чи належить йому виплата.

Нагадаємо, раніше стало відомо, як переселенці можуть продовжити нарахування грошової допомоги у «Дії». Строки подання заяв на соціальні виплати під час війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ