Today.ua

Українцям розповіли, коли знизяться ціни на путівки до Єгипту і Туреччини

Багато українців відмовляються від відпочинку в Єгипті і Туреччині, оскільки помилково вважають, що путівки обійдуться занадто дорого. Насправді, є періоди, коли відпочинок за кордоном може обійтися дешевше, ніж в рідній країні.

Як розповіли співробітники українських туристичних агентств, дешево і з комфортом можна відпочити в Туреччині в період з травня (після травневих свят) до середини червня. В цей час курорти Туреччини "відпочивають" від великого напливу туристів, тому ціни на проживання та послуги досягають мінімуму.

Після травневих свят люди повертаються на роботу, до літніх відпусток ще багато часу, діти не закінчили навчальний рік в школах, студенти здають іспити в університетах. Якщо в цей період взяти відпустку, то можна відмінно провести час в Туреччині, насолоджуючись відпочинком і заощаджуючи значні кошти. Якщо ви хочете з'їздити в Єгипет, то плануйте відпустку на листопад - грудень. Це "золотий" час гарячих путівок в цю африканську країну. Вас порадують прекрасна погода і відсутність занадто великих натовпів відпочиваючих.

Дізнайтеся також, як дешево відпочити в Одесі. П'ять самих недорогих хостелів в межах міста, недалеко від пляжу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ