Today.ua

Українцям розповіли, як підключать до додатка “Дія“ тих, у кого немає доступу в інтернет і гаджетів

Процес цифровізації України йде повним ходом і торкнеться навіть тих, хто не має смартфона, планшета або ПК. Українцям розповіли, як їх підключать до додатка "Дія".

Мобільний додаток "Дія" встановили на своїх гаджетах багато громадян України, однак деякі не мають можливості отримати такі послуги через відсутність гаджетів і доступу у всесвітню павутину. Мінцифри знайшло вихід з ситуації, що склалася, тепер запустити програму "Дія" зможуть абсолютно всі українці.

У Центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП) вирішено обладнати спеціальні місця, де будь-який бажаючий зможе зареєструватися на порталі "Дія" та отримати доступ до величезної кількості корисних і потрібних послуг. Про це повідомили в прес-службі Міністерства цифрової трансформації.

Адміністратори відділень ЦНАП, яких по всій Україні відкрито вже більше 1000, зобов'язані не тільки надавати держпослуги громадянам країни, а й навчатимуть відвідувачів користуватися порталом "Дія". Завдяки нововведенню в ЦНАП, українці отримають рівний доступ до сучасних сервісів, а також зможуть отримувати безліч послуг самостійно, без необхідності вистоювати черги до фахівців.

Нагадаємо, раніше Укрпошта спростила відправку посилок для українців, які користуються додатком "Дія".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ