Today.ua

Telegram обмежив кількість повідомлень у чатах: названа причина

Telegram обмежив кількість повідомлень у чатах. Популярний месенджер при перевищенні встановлених лімітів видаляє старе листування, звільняючи місце для нового.

Користувачі Telegram мають доступ до двох окремих "скриньок", де зберігаються повідомлення в програмі. Перша використовується для розмов і групових чатів, де можуть відповідати. Другий використовується для каналів, де немає можливості відповідати.

У кожній із скриньок вміщується близько трьох мільйонів повідомлень. Один чат або канал може вмістити мільйон повідомлень. Щоб з'ясувати залишкову кількість повідомлень, користувачі вибирають у діалоговому меню "Пошук" та вводять "+" або "-". Над віртуальною клавіатурою відобразяться дані, скільки повідомлень було надіслано та отримано.

Якщо кількість повідомлень далека від мільйонної позначки, причин для занепокоєння немає. Telegram у разі потреби автоматично видалятиме старі повідомлення. Якщо кількість повідомлень наближається до граничної, користувачі повинні використовувати архівування чату, щоб не втратити деталі важливого листування.

Чому Telegram став популярним месенджером в Україні

Telegram являє собою зручний та безпечний хмарний сервіс обміну миттєвими повідомленнями та голосового зв'язку через IP. Його запустили 2013-го, але українці почали масово користуватися ним в останні роки. Він набув популярності завдяки наскрізному шифруванню, підтримці великих групових чатів та функції самознищення повідомлень.

Зручний інтерфейс та уваги до конфіденційності забезпечило Telegram першість для обміну повідомленнями для мільйонів людей у всьому світі.

Раніше користувачів Telegram попередили про масове блокування облікових записів. Названі причини, через які функціональність групи або використання особистого профілю користувача у месенджері можуть обмежити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ