Today.ua

Соліст “Бумбокс“ Андрій Хливнюк розповів, що робить на передовій

З початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України захищати країну та рідні землі пішли багато людей, включаючи відомих особистостей. Серед них із першого дня війни виконує певні завдання український співак Андрій Хливнюк. Соліст "Бумбокс" розповів, які у нього обов'язки та чи вбивав він особисто ворогів.

В інтерв'ю Яніні Соколовій музикант розповів, що спочатку вступив до лав патрульної поліції "Софія". До його обов'язків не входить патрулювання вулиць та роздача штрафів - цим займається звичайна поліція. Андрій Хливнюк здійснює гуманітарні та бойові місії.

Спочатку музикант займався евакуацією людей із гарячих точок – Бахмутський напрямок, околиці Слов'янська, Святогірськ, Краматорськ та Дніпро. Зараз він виконує прямі бойові місії і є оператором бойового ударного дрона разом із 4 своїми товаришами по службі.

"Мені пощастило, я у стрілецьких боях не брав участі і в приціл ворога не бачив. Я не виконував бойових завдань. Але вже три місяці екіпаж, до якого я належу, займається бойовими завданнями. Ми займаємося аеророзвідкою та бойовими місіями. На сьогоднішній день зробили вже 49 бойових вильотів", - розповів Андрій Хливнюк.

Соліст гурту "Бумбокс" зізнається, що героєм себе не вважає, адже найскладніше доводиться медикам, піхоті, артилерії, вертолітникам, пілотам та танкістам.

"Справжні герої – не в мультикамі чистому, як я. Справжні герої – у пікселі, і піксель цей у бруді та крові", - заявив співак.

Нагадаємо, Олена Зеленська у короткому двобортному пальті із золотими гудзиками разом із чоловіком вшанувала пам'ять жертв голодомору у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ