Today.ua

Скандал в АТБ: українські супермаркети продають воду “Байкал“ зі “смаком дитинства“

Покупці здивовані асортиментною позицією, що представлена на полицях магазинів АТБ в умовах війни з Росією. Всеукраїнська мережа продуктових супермаркетів продає воду "Байкалу" власної торгової марки "Своя лінія".

Корпорація АТБ опинилася у центрі скандалу. Покупниця Gvantsa Ebralidze звернула увагу на напій, який реалізується у популярній українській мережі. Йдеться про "Байкал". Виробник пропонує пляшку води ємністю 2 л за 30,70 грн.

Однак примітно інше. На етикетці продукту зазначено, що смак води "Байкал" "знайомий з дитинства".

Жінку обурила така позиція рітейлера. Вона опублікувала пост, у якому висміяла продавців.

"Сьогодні в АТБ, "Байкал" – смак, знайомий з дитинства, власна марка АТБ "Своя лінія"… Який Байкал? Який смак дитинства? - Написала обурена жінка на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Передплатники Gvantsa Ebralidze поіронізували над ситуацією.

"Синєвир", "А що, Байкал?", "Повністю згоден. Яке АТБ? Яка "Своя Лінія"? Це чистий плагіат. Я ось безалкогольні напої "Байкал" і "Тархун" київського заводу безалкогольних напоїв "Росинка" пам'ятаю ще з 1983-го року, коли гурт Space до Києва з концертом приїжджав", - прокоментували інтернет-користувачі.

Нагадаємо, озеро Байкал розташоване у Росії, в горах Сибіру на північ від монгольського кордону. Воно вважається найглибшим у світі.

Щодо мережі АТБ, компанія не підтримує дії окупантів в Україні. Представники мережі допомагають співвітчизникам у боротьбі з рашистами.

Напередодні стало відомо, що співвласники корпорації АТБ Віктор Карачун та Євген Єрмаков закупили транспортні засоби для потреб Збройних Сил України. Українським військовим передали 100 пікапів Mitsubishi L200. Солдати подякували АТБ за технічну допомогу армії.

Раніше повідомлялося, що в АТБ запустили нову послугу: тепер українці можуть допомогти близьким із покупкою продуктів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ