Today.ua

ПриватБанк списує гроші з карт і не видає готівку: виникла проблема з банкоматами

ПриватБанк не видає готівку, але списує її з карток. Про це повідомляють українці, яким не пощастило – вони опинилися у вкрай неприємній ситуації під час війни.

Мешканці України дедалі частіше скаржаться на збої у роботі банкоматів ПриватБанку. Вони списують із карток кошти, але не видають їх на руки. Клієнтам доводиться очікувати до двох тижнів, поки співробітники установи розглянуть їхні заяви.

Клієнт Приватбанку залишив скаргу на спеціалізованому форумі "Мінфін". Чоловік повідомив, що 7 червня вирішив зняти гроші із картки. Він прийшов у відділення і вже збирався забрати готівку. Проте саме під час зняття апарат перевантажився – і гроші залишилися всередині. У цьому сума списалася з рахунку.

Українець уточнив, що співробітниця банку бачила, що сталося. Проте вона лише порадила звернутися до фахівців за консультацією за номером 3700. У банку заявили, що вирішуватимуть проблему протягом 14 днів. Клієнт не зможе скористатися засобами протягом зазначеного періоду.

Українці можуть мінімізувати ризики. Для цього їм потрібно:

Нагадаємо, днями експерти YouControl проаналізували підсумки першого кварталу 2022 року щодо фінансової надійності українських банків. Вони склали ренкінгу після аналізу 25 індикаторів. ПриватБанк опинився на першому місці з індексом 3,48 із 4. Його прибуток склав 3,7 млрд грн.

Нещодавно ПриватБанк запустив нову послугу, яка поки що доступна лише в деяких містах України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ