Today.ua

ПриватБанк дарує до 500 грн за кожен грошовий переказ

Державний ПриватБанк запустив щедру акцію і нараховує кешбек всім власникам карт Visa, які виконують прості умови. По суті, частину грошей повертають за кожен переказ коштів.

Стати учасником акції від ПриватБанку дуже просто. Якщо ви є клієнтом Привату і власником картки Visa, то для отримання кешбека до 500 гривень вам залишається зробити зовсім небагато. Почніть більш активно використовувати свою банківську карту, сплачуйте нею свої покупки в інтернет-магазинах, отримуйте і переказуйте кошти.

Гарантований кешбек отримують від ПриватБанку клієнти, які мінімум тричі розрахувалися карткою за покупки на суму понад 50 грн. Далі за всі р2р-перекази як внутрішні по Україні, так і міжнародні (з карти або на карту Visa на суму, що перевищує п'ятсот гривень) користувачам нараховують по 50 гривень гарантованого кешбека.

Крім того, Приватбанк в рамках даної акції розіграє серед всіх учасників ще двісті додаткових кешбеков по 500 грн. У ПриватБанку відзначили, що в акції беруть участь всі р2р-перекази, які здійснювалися через термінали самообслуговування, в додатку Приват24 або в касах банку.

Нагадаємо, раніше клієнти ПриватБанку поскаржилися на відмову банку виплачувати страховку за надуманими причинами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ