Today.ua

ПриватБанк змінив правила переказу грошей на карту

У ПриватБанку вирішили встановити нові правила на поповнення поточних рахунків та бізнес-карт. Про нюанси нововведення і можливі обмеження розповіли в прес-службі банку.

Відповідно до Закону України № 361-IX від 06.12.2019 та з відповідною постановою НБУ № 65 від 16.05.2020, всі фінансові установи країни зобов'язані виконувати встановлені в вищевказаних документах вимоги фінансового моніторингу. Йдеться про ідентифікацію платників, які здійснюють переказ грошових коштів на бізнес-карти («Ключ до рахунку» і корпоративні картки), а також поповнення поточних рахунків.

При створенні платежу на поповнення бізнес-карти в терміналах самообслуговування або в інтернет-банкінгу Приват24 платник буде переадресований на сторінку поповнення рахунку одержувача, де будуть автоматично показані всі реквізити (IBAN).

Якщо сума платежу від клієнта інших банків на даний рахунок бізнес-карти перевищує 30 000 гривень, то ПриватБанк такий платіж прийняти не зможе, крім як у вигляді поповнення IBAN-номера.

У ПриватБанку уточнили, що бізнес-клієнти банку можуть брати оплату від покупців і партнерів за товари і послуги на поточний рахунок без обмежень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ПриватБанк видає кредити за втраченими паспортами. Подробиці розповів потерпілий клієнт банку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ