Today.ua

Подорожчають в 2 рази: названі криптовалюти, на яких можна заробити

Купівля криптовалюти - це відмінний спосіб зберегти і примножити фінансові накопичення. Головне знати, які саме види цифрових грошей будуть зростати, а яким прогнозують екстремальне падіння.

У перших числах вересня 2021 року розпочав активно дорожчати біткоїн, правда, надовго закріпитися на позначці вище $50 тисяч йому не вдалося. Стрімко зріс курс також і інших альткоїнів. Наприклад, Еthereum вперше з середини травня поточного року переступив цінову "стелю" в $3,8 тисячі, курс Cardano оновив історичний максимум і тепер продається за ціною вище $3 тисячі.

Однак найбільш перспективними в вересні 2021 року буде Smooth Love Potion (SLP), Polkastarter (POLS) і BakerySwap (BAKE). Про це розповів CEO Cryptorg Андрій Подолян. Зазначені альткоїни в перший місяць осені, за словами криптоексперта, виростуть в ціні на 100%, за умови збереження позитивної динаміки ринку. Старший аналітик Bestchange.ru Микита Зуборєв вважає, що до кінця поточного місяця буде спостерігатися зростання всього крипторинку, що дасть можливість заробити всім інвесторам.

"Традиційні платформи для таких проектів на кшталт Ethereum, Binance Smart Chain, TRON і інші, повинні показати значне зростання", - прогнозує Микита Зуборєв.

Нагадаємо, раніше аналітики розповіли, як зміниться курс біткоїну до кінця поточного року. Зростання вартості буде божевільним ...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ