Today.ua

“Відкладати біткоїни на пенсію“: у США закликали пенсіонерів інвестувати в криптовалюту

У США закликали громадян купувати біткоїни, щоб безбідно жити після виходу на пенсію. Американський сенатор Синтія Ламміс стверджує, що криптовалюта - це відмінний засіб заощадження.

В ході саміту фінансових консультантів CNBC сенатор США Синтія Ламміс висловила вимогу, що Федеральний резерв повинен запустити власну цифрову валюту. На думку сенатора, цей крок дозволить утримати курс долара і зберегти його в якості світової резервної валюти.

У своїй промові Ламміс відстоювала стратегію захисту американської валюти від інфляції, що наближається. Сенатор підкреслила, що влада не повинна допустити знецінення долара США.

Синтія Ламміс уточнила, що почала купувати біткїни ще в 2013-му році і вважає дану криптовалюту чудовим способом зробити заощадження на той час, коли вона вийде на пенсію. Свій перший біткоїн сенатор США придбала за 330 доларів, зараз вона накопичила вже п'ять біткоїнів.

"Я не хочу, щоб всі вкладали всі свої гроші в біткоїни, точно так, як я не хочу, щоб всі клали їх у долари і клали під матрас", - сказала представник влади в США.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що шахраї вкрали біткоїнів на мільярди доларів США. Ринок криптовалют більше ніколи не буде колишнім...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ