Today.ua

Корисно для тисяч людей: Vodafone запустив нову унікальну послугу

Український стільниковий оператор Vodafone довів, що піклується про здоров'я своїх абонентів. Компанія запустила послугу, яка дозволить отримати консультацію досвідченого лікаря, без необхідності відвідувати поліклініку.

Нова послуга від Vodafone - це смарт-клініка під назвою «Здорро». Оператор мобільного зв'язку розробляв її у співпраці з компанією Botkin.pro, яка займається здійсненням телемедичних консультацій. В рамках нової послуги буде працювати величезна кількість професійних лікарів, серед яких не тільки фахівці, а й практикуючі доктори та кандидати медичних наук.

Вибрати потрібного лікаря можна буде в додатку, орієнтуючись на їх рейтинг. Експерти вважають, що це нове слово в сфері надання медичних послуг, оскільки тисячі людей зможуть отримати консультацію провідного медика без необхідність їхати в клініку, які знаходяться тільки в великих містах.

В особистому кабінеті послуги «Здорро» від Vodafone будуть зберігатися всі звернення і консультації, інформація захищається за найвищими стандартами кібербезпеки.

У майбутньому до даної послуги передбачається підключення онлайн-аптек, лабораторій, чат-ботів з елементами штучного інтелекту, який допоможе стежити за станом свого здоров'я.

Нагадаємо, раніше Vodafone запустив нову послугу, яка дозволяє безкоштовно змінювати налаштування в тарифних планах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ