Today.ua

Нова пошта оголосила про зміни в графіку роботи

Один з найбільших перевізників України Нова пошта оголосив про зміни в графіку роботи відділень по всій країні.

30-ий День Незалежності України відзначатиме 24 серпня 2021 року. З нагоди святкування одного з найважливіших національних свят українці будуть відпочивати не тільки у вівторок, 24 серпня, але і в понеділок, 23 числа. Крім того, святкові дні передують два традиційних вихідних дня - субота і неділя, 21 і 22 серпня.

Протягом святкових канікул багато підприємств і закладів сфери послуг підуть на вихідні. У компанії Нова пошта також вирішили змінити графік роботи, хоча відділення продовжать приймати і доставляти посилки.

У суботу та неділю, 21 і 22 серпня, всі відділення Нової пошти будуть працювати в штатному режимі, відповідно до встановленого розкладу. У ці дні можна буде відправляти і отримувати посилки без обмежень. У понеділок і вівторок, 23 і 24 серпня, в дні святкування Дня Незалежності Нова пошта працюватиме за графіком неділі.

При цьому, режим роботи різних відділень Нової пошти може відрізнятися. Точно дізнатися години роботи найближчого відділення можна дізнатися на сайті перевізника.

Нагадаємо, раніше в Новій пошті розповіли, чому встановили найвищі тарифи в Україні на доставку посилок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ