Today.ua

«Нова пошта» змінила графік роботи на Великдень і травневі свята

У компанії «Нова пошта» прийняли рішення змінити графік роботи на Великдень 2021 і травневі свята. Затверджено вихідні дні, коли відділення і адресна доставка працювати не будуть.

У прес-службі «Нової пошти» повідомили, що в період святкування Великодня, Першотравня та Дня Перемоги відділення поштового оператора продовжать обслуговувати клієнтів.

Офіційним вихідним, коли будуть закриті відділення і припинена адресна доставка, затвердили перший день Пасхи 2021 - 2 травня. Всі інші дні, включаючи 1 і 9 травня 2021 р, «Нова пошта» продовжить роботу в штатному режимі без будь-яких змін.

Клієнти зможуть в будь-який день, крім неділі, 2 травня, відправляти і отримувати посилки, оформляти адресну доставку або відправку з дому.

У понеділок, 3 травня, як уточнили в компанії «Нова пошта», відділення та адресна доставка працюватимуть за графіком неділі. Даний графік відрізняється в різних відділеннях оператора, тому клієнтам про нього слід дізнатися заздалегідь, відвідавши найближчим від свого будинку або офісу відділення, або зайти на сайт «Нової пошти».

Варто відзначити, що «Нова пошта» підвищила тарифи на свої послуги. Клієнти обурені до межі, оскільки багато хто вважає, що поштовий оператор прагне до отримання надприбутку, але абсолютно не піклується про зручність своїх клієнтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ