Today.ua

Нова пошта готує до запуску власну авіакомпанію: рейси здійснюватимуться з Києва і Львова

Компанія Нова пошта оголосила про запуск власної авіакомпанії. У одного з найбільших в Україні вантажоперевізників з'явиться власний флот літаків.

У прес-службі поштового оператора Нова пошта повідомили, що компанія готує до запуску власного авіаперевізника, який транспортуватиме міжнародні вантажі. У Новій пошті вирішили назвати авіакомпанію Supernova Airlines.

Як відомо, український оператор поштового зв'язку Нова пошта відкрив підрозділ, якою займається доставкою міжнародних посилок - "Нова Пошта Глобал". Частина цієї структури і стане авіаперевізник Supernova Airlines. Рейси здійснюватимуться з міжнародних повітряних гаваней України - "Бориспіль" і "Львів". Виконавчий директор "Нова Пошта Глобал" Юрій Беневітскій повідомив, що Нова пошта має намір самостійно транспортувати міжнародні відправлення, використовуючи власний флот вантажних повітряних суден. Причина того, що Нова пошта вирішила відмовитися від співпраці з іншими авіакомпаніями і запустити власну авіатранспортування, - це значне збільшення обсягів відправлень між Україною і зарубіжними країнами.

Точної дати запуску авіакомпанії Нова пошта не повідомляє, але в прес-релізі відзначено, що компанія має намір гарантувати своїм клієнтам високу якість, швидкість і прогнозованість доставки міжнародних вантажів.

Нагадаємо, Нова пошта потрапила в гучний скандал. У відділенні оператора з картки клієнта списали гроші за чужу посилку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ