Today.ua

Нова пошта пояснила, чому запаковує маленькі посилки у величезні коробки

Нова пошта пояснила, навіщо пакує невеликі посилки у величезні коробки. Представники компанії відповіли на скаргу клієнта, який залишився незадоволеним якістю послуг.

Житель Києва Безверхий Роман повідомив на сторінці у Facebook, що скористався пересиланням через Нову пошту. Він сфотографував свої кусачки, які були упаковані в коробку, яка в кілька разів перевищує їх розмір. Чоловік зазначив, що співробітники поштового оператора заповнили простір папером.

"У таку коробку 10 штук влізе, а ваші штовхають папір, і плати за 300 грам як за кілограм. Те, що може влізти у пакетик, пакують у коробки у кілька разів більше", - написав Безверхий. Він образив працівників Нової пошти, назвавши їх "дебілами", "дегенератами" та "ідіотами".

Нова пошта оперативно відреагувала на звернення обуреного клієнта. Його претензії назвали необґрунтованими.

"Розуміємо, що візуально коробку можна було б підібрати менше. У той же час вартість меншої коробки об'ємом 0,5 кг становить вартість таку, як і коробки в 1 кг, до того ж сума за транспортування не змінилася б, всі відправки обсягом до 2 кг транспортуються за одним тарифом", - зазначено у повідомленні. Роману запропонували переконатися у правдивості інформації та дали посилання на тарифи організації.

Співробітники компанії вибачилися через ситуацію, що спричинила українцю незручності. Щоб згладити конфлікт, було запропоновано подарунок.

"Щоб на вашій особі з'явилася посмішка, і щоб залишилися довірчі стосунки, хочемо запропонувати вам презент. Якщо ви погоджуєтесь, відправимо його за даними одержувача за накладною", - написали в соцмережі представники оператора.

Раніше повідомлялося, що Нова пошта запустила послугу "Пункт передачі" за доступною вартістю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ