Today.ua

Не просто з лимоном: як незвично запекти лосось у духовці

Якщо ви все ще готуєте лосось, просто побризкавши лимоном, настав час спробувати щось зовсім нове. Пропонуємо вам зробити запечену рибу в соусі із кеш'ю та гірчиці.

Лосось з кеш'ю - рецепт

Фісташки найкраще підійдуть не солоні.

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. У піалі змішуємо мед, гірчицю, олію та сік лимона. Перемішуємо.
  2. Стейки лосося перекладаємо на лист і змащуємо соусом.
  3. Очищаємо фісташки, подрібнюємо ступкою чи блендером і посипаємо зверху риби.
  4. Випікати 10-15 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.

Найкраще до риби підійде салат із кіноа або булгура.

Салат з кіноа - рецепт

Інгредієнти:

Соус:

Спосіб приготування:

  1. Листя салату подрібнити. Овочі довільно нарізати. Крупу зварити, як зазначено на упаковці. Подрібнити фісташки.
  2. Змішати всі інгредієнти для соусу та заправити салат.
 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від KERRY'S FOOD BLOG (@karisha_recipes)

Готово. Смачного.

Нагадаємо, названо найнебезпечніший посуд для людини, який є майже в кожному будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ