Якщо ви все ще готуєте лосось, просто побризкавши лимоном, настав час спробувати щось зовсім нове. Пропонуємо вам зробити запечену рибу в соусі із кеш'ю та гірчиці.
Лосось з кеш'ю - рецепт
Фісташки найкраще підійдуть не солоні.
Інгредієнти:
Популярні зараз
В Україні критично низький рівень народжуваності, - Жолнович
У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
- 2 філе лосося
- 40 г фісташок
- 1 ст. л. жовтої гірчиці
- 1 ст. л. оливкової олії
- 0,5 ст. л. меду
- 1/4 лимона
Спосіб приготування:
- У піалі змішуємо мед, гірчицю, олію та сік лимона. Перемішуємо.
- Стейки лосося перекладаємо на лист і змащуємо соусом.
- Очищаємо фісташки, подрібнюємо ступкою чи блендером і посипаємо зверху риби.
- Випікати 10-15 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.
Найкраще до риби підійде салат із кіноа або булгура.
Салат з кіноа - рецепт
Інгредієнти:
- огірок
- помідор
- листя салату
- 0,5 чашки кіноа або булгура
- фісташки
Соус:
- 2 ст. л. жовтої гірчиці
- 2 ст. л. оливкової олії
- 1 ст. л. меду
- 1/3 лимона, вичавленого з соку
Спосіб приготування:
- Листя салату подрібнити. Овочі довільно нарізати. Крупу зварити, як зазначено на упаковці. Подрібнити фісташки.
- Змішати всі інгредієнти для соусу та заправити салат.
Подивитися цю публікацію в InstagramПідпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:Готово. Смачного.
Нагадаємо, названо найнебезпечніший посуд для людини, який є майже в кожному будинку.