Today.ua

Названо простий спосіб пришвидшити заряджання батареї на смартфоні в кілька разів

Зарядка смартфона займає багато часу, тому користувачі намагаються пришвидшити процес. Вони використовують інноваційні зарядні пристрої та обмежують роботу гаджета. Є ще один спосіб відновити заряд акумулятора у кілька разів швидше.

Експерти в галузі мобільних технологій порадили всім, хто хоче прискорити заряд смартфона, вмикати функцію "авіарежим". Для цього потрібно відкрити верхню вкладку в мобільному телефоні та вибрати зображення літака. Зарядка батареї буде йти швидше, ніж у випадку, коли девайс повністю вимкнено.

Серед недоліків режиму польоту – тимчасове припинення підтримки зв'язку з вежами мобільних операторів. Під час роботи цього режиму Bluetooth, Wi-Fi та багато інших залишаться недоступними. Користувачі не зможуть зателефонувати або прийняти дзвінок, надіслати SMS, зайти в інтернет або підключити бездротові навушники.

"Авіарежим" стане в нагоді і для блокування сигналів GPS, щоб ніхто не міг відстежити розташування користувача. Також функція корисна за необхідності відновити втрачений сигнал мобільного зв'язку. Пристрій після "перезавантаження" роботи швидше знайде найближчу вежу мобільного оператора.

Раніше стало відомо, яку функцію потрібно відключити на смартфоні, щоб заощадити заряд батареї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ