Today.ua

Нафтогаз з 1 грудня підвищить тарифи на газ до 30 гривень за кубометр

Компанія Нафтогаз попередила частину своїх абонентів щодо підвищення тарифів на газ з 1 грудня 2021 року. 457 тисячам українських сімей доведеться платити за блакитне паливо чотири рази дорожче, ніж раніше.

Нафтогаз здійснює також функції постачальника "останньої надії" (ПОН), послугами якого сьогодні користуються 457 тисяч українських споживачів. З 1 грудня 2021 року для абонентів цієї категорії Нафтогаз підвищить тарифи на газ більш ніж у чотири рази – понад 30 гривень за один кубометр блакитного палива.

У прес-службі Нафтогазу нагадали, що абоненти ПОН можуть уникнути таких значних переплат за газ, але для цього необхідно укласти договір із будь-яким із постачальників газу в Україні, включаючи Нафтогаз.

У компанії нагадали, що 30 листопада 2021 року в Україні закінчився термін дії ухвали про знижену фіксовану ціну на газ для абонентів постачальника "останньої надії". З 1 грудня тариф на газ для них диктуватиме ринок.

Нагадаємо, Нафтогаз запровадив нові правила продажу газу для побутових споживачів. Що зміниться для українців із 1 грудня?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ