Today.ua

Monobank оголосив про підвищення процентної ставки за депозитами у гривні

Перші в Україні необанк monobank оголосив про підвищення процентної ставки за депозитами. Зміни торкнуться більшості видів гривневих вкладів.

У вівторок, 22 лютого 2022 року, український monobank підвищив відсоткову ставку за новими депозитами у гривні. Підвищений відсоток буде запроваджено до всіх видів вкладів, крім річних та короткострокових (на 1-2 місяці).

При цьому уточнюється, що ставки за новими депозитами у гривні в monobank збільшено з 22.02.2022 року, але без права дострокового розірвання. Вклади, які українці відкривали в monobank раніше, до закінчення терміну дії депозиту збережуть поточну процентну ставку. Згідно з інформацією, яку оприлюднив раніше співзасновник monobank Олег Гороховський, у monobank на тлі поширення інформації про можливі військові дії було зафіксовано зростання кількості нових депозитів.

"За день приріст залишків та депозитів у Монобанку понад 91 мільйонів гривень. Нових депозитів та пролонгованих за день понад 36 мільйонів гривень. Розірвання депозитів на звичайному рівні. Непереможна країна! Непереможні люди! Пишаюся! Величезна честь обслуговувати таких клієнтів!" – поділився радісними емоціями на своїй сторінці у Фейсбуку Олег Гороховський.

Нагадаємо, monobank підвищить тарифи на обслуговування банківських карток з 1 березня 2022 року. Скільки доведеться платити за послуги необанку?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ