McDonald's вирішив змінити рецепти бургерів. Стало відомо, як це вплине на ціни популярних позицій у меню ресторанів швидкого харчування.
Про зміну складу бургерів повідомили у прес-службі корпорації. Зазначено, що новації торкнуться булочок та складу котлет. При цьому менеджери McDonald's запевнили, що вартість продукції не змінюватимуть. Головна мета ініціативи – підвищення якості фастфуду.
"Може здатися складним перевершити ідеально приправлену 100% чисту яловичину, гострі солоні огірки та ідеальне співвідношення гірчиці та кетчупу, які зробили нас знаменитими... Однак ми збираємося зробити наші класичні бургери ще кращими... Ми не можемо дочекатися, щоб шанувальники бургерів змогли спробувати", – повідомили представники McDonald's.
Представники компанії пообіцяли клієнтам м'якші та повітряніші булочки, а також смачніші котлети. Вказано, що до м'ясних виробів тепер додаватимуть цибулю в момент, коли вони ще перебувають на грилі. Це дозволить додати котлетам соковитості.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Також заплановано підвищення якості плавленого сиру, що має стати більш розплавленим. Щодо улюблених багатьма Біг Маків – у них тепер буде більше соусу.
"У McDonald's підтвердили, що оновлення не супроводжуватимуться запланованим підвищенням цін", – повідомили на американському телеканалі CNBC.
Стало відомо, що бургери, приготовлені за новою технологією, вже продають на заході США, Канаді, Австралії та Бельгії. Вони стануть доступними по всій Америці лише у наступному, 2024 році.
Нагадаємо, що на початку року McDonald's оголосив про масові скорочення персоналу.