Улюблений сніданок у Польщі та Німеччині: як приготувати оладки з яблуками

Автор: Леся Ловіцька

Німецькі оладки з яблуками готуються просто та швидко з інгредієнтів, які є на кухні кожної господині. Спробуйте улюблений сніданок жителів Німеччини та Польщі.

Улюблений сніданок у Польщі та Німеччині: як приготувати оладки з яблуками  - today.ua

Німецькі оладки з яблуками бувають різної товщини та розмірів – можна експериментувати на свій смак. Тісто для них має бути трохи густішим, ніж зазвичай. Його зручніше розподілятиме за допомогою лопатки по сковорідці.

Такі оладки часто готують у духовці – тоді яблука слід нарізати крупніше. У традиційному рецепті оладки смажать, а не випікають, тому яблука слід нарізати дрібно. Зауважте, що яєчні білки потрібно збити окремо і лише потім додати в тісто. Його густота регулюється газованою мінеральною водою.

Вам знадобляться:

Популярні зараз

Зеленський пояснив, чому мобілізація стосуватиметься насамперед молодих чоловіків

В Україні очікуються звільнення та підвищення зарплат, — Нацбанк

Kia показала електричну версію кросовера Sportage із запасом ходу 720 км

У Німеччині заявили, що допомога США для України може виявитися останньою

  • 500 мл молока;
  • 500 г борошна;
  • 150 мл газованої мінеральної води;
  • 5 яєць;
  • 150 г цукру;
  • пакетик ванільного цукру;
  • 3-4 яблука;
  • дрібка солі;
  • рослинна олія (соняшникова або кокосова).

Спочатку відокремте жовтки від білків та збийте білки до піків за допомогою ручного міксера. Акуратно додайте до жовтків борошно, мінеральну воду, молоко, цукор та сіль. Потрібно перемішати інгредієнти до однорідної ваги. Тепер введіть у тісто збиті білки.

Улюблений сніданок у Польщі та Німеччині: як приготувати оладки з яблуками Добре промийте та очистіть яблука, наріжте їх на шматочки та додайте в тісто. Накрийте його плівкою і на кілька хвилин поставте в холодильник.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Розігрійте масло на сковороді та відправте на неї по дві столові ложки тіста. Оладки потрібно обсмажити з двох боків до золотистої скориночки. Полийте їх гарячим шоколадом, джемом або сметаною. Смачного!

Нагадаємо, який інгредієнт потрібно додати в тісто, щоб млинці вийшли тонкими та оксамитовими.