Німецькі оладки з яблуками готуються просто та швидко з інгредієнтів, які є на кухні кожної господині. Спробуйте улюблений сніданок жителів Німеччини та Польщі.
Німецькі оладки з яблуками бувають різної товщини та розмірів – можна експериментувати на свій смак. Тісто для них має бути трохи густішим, ніж зазвичай. Його зручніше розподілятиме за допомогою лопатки по сковорідці.
Такі оладки часто готують у духовці – тоді яблука слід нарізати крупніше. У традиційному рецепті оладки смажать, а не випікають, тому яблука слід нарізати дрібно. Зауважте, що яєчні білки потрібно збити окремо і лише потім додати в тісто. Його густота регулюється газованою мінеральною водою.
Вам знадобляться:
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
- 500 мл молока;
- 500 г борошна;
- 150 мл газованої мінеральної води;
- 5 яєць;
- 150 г цукру;
- пакетик ванільного цукру;
- 3-4 яблука;
- дрібка солі;
- рослинна олія (соняшникова або кокосова).
Спочатку відокремте жовтки від білків та збийте білки до піків за допомогою ручного міксера. Акуратно додайте до жовтків борошно, мінеральну воду, молоко, цукор та сіль. Потрібно перемішати інгредієнти до однорідної ваги. Тепер введіть у тісто збиті білки.
Добре промийте та очистіть яблука, наріжте їх на шматочки та додайте в тісто. Накрийте його плівкою і на кілька хвилин поставте в холодильник.
Розігрійте масло на сковороді та відправте на неї по дві столові ложки тіста. Оладки потрібно обсмажити з двох боків до золотистої скориночки. Полийте їх гарячим шоколадом, джемом або сметаною. Смачного!
Нагадаємо, який інгредієнт потрібно додати в тісто, щоб млинці вийшли тонкими та оксамитовими.