Today.ua

Курс біткоїну впаде в чотири рази: в Лондоні прогнозують серйозну кризу на ринку криптовалют

Суперечливі заяви Ілона Маска вже не зможуть врятувати біткоїн. Генеральний директор компанії ADVFN в Лондоні Клем Чемберс прогнозує небувале падіння курсу найпопулярнішої криптовалюти в світі.

Біткоїн впаде найближчим часом з 32,4 до 10 тисяч доларів США за монету. У цьому повністю впевнений лондонський фінансовий експерт. Більш того, Клем Чемберс не виключає, що в період пікового падіння, курс біткоїну опуститься до 7 тисяч доларів за монету.

"На ринку буде величезна волатильність. Трейдери повинні бути до зубів озброєні інструментами, щоб впоратися з цим божевіллям, але для інвестора це гра в очікування", - пояснив аналітик.

Ситуація з курсом біткоїну ніяк не пов'язана із заявами американського мільярдера Ілона Маска. У цьому Клем Чемберс абсолютно впевнений. Відзначимо, що в середині зими 2021 року курс біткоїну почав стрімко зростати, і до 22 лютого перевищив позначку в $58 тисяч. 13 квітня на торгах криптовалюта подолала позначку в $62,7 тисяч, але вже 23 квітня 2021 року біткоіни обвалився до рекордного мінімуму.

Нагадаємо, раніше експерти найбільшого банку США назвали криптовалюту, яка може обійти біткоїн і стати найпопулярнішою електронною грошовою одиницею в світі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ