Today.ua

Київстар запустив найвигідніший тарифний план в Україні

Український стільниковий оператор Київстар порадував своїх абонентів запуском неймовірно зручного та вигідного тарифного плану. Багато громадян України чекали такої пропозиції на ринку мобільного зв'язку двадцять років.

Завдяки Київстар громадяни України зможуть, оплачуючи щомісячну абонплату за користування тарифним планом від мобільного оператора, отримати величезний спектр послуг, за які раніше доводилося платити окремо і за набагато вищою ціною.

Так, в новому тарифному плані від Київстар зосереджений максимально повний пакет послуг, які мають найбільший попит і популярність серед українських користувачів.

По-перше, це, звичайно ж, повний безліміт на дзвінки і розмови між абонентами всередині мережі Київстар.

По-друге, в рамках тарифного плану щомісяця надається 180 безкоштовних хвилин для дзвінків на номери інших операторів, включаючи дзвінки за кордон. Власники нового пакета послуг від Київстар зможуть дзвонити в Росію, Польщу, Чехію, Італію і Німеччину безкоштовно. По-третє, абоненти отримають повний безліміт для мобільного інтернету і послугу телебачення "Київстар ТВ" з можливістю переглядати більше 200 телеканалів.

Новий і найвигідніший тарифний план від Київстар отримав назву "Все разом Вигідний + ТВ", щомісячна абонплата за пакет послуг складе 350 гривень, але в перший місяць буде діяти знижка в 50 гривень. Якщо підрахувати окремо вартість наданих в рамках даного тарифу послуг, то сума вийде набагато вище встановленої абонплати.

Нагадаємо, раніше Київстар запустив нову послугу, яка дозволить захиститися від шахраїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ