Today.ua

Київстар запустив новий вигідний тариф для пенсіонерів та людей з інвалідністю: умови підключення

Київстар запустив новий тариф для пенсіонерів та людей з інвалідністю. Їм надано вигідні умови підключення за доступну плату.

У прес-службі компанії повідомили, що тариф "Любов для батьків" підійде для клієнтів віком старше 60 років, а також тих, у кого є інвалідність І-ІІІ групи. У пакет послуг вартістю 125 грн на місяць входять безлімітні дзвінки в мережі Київстар.

Абоненти отримують 50 хвилин розмов на міські номери та номери інших українських операторів. Також можна використовувати 50 SMS та 5 ГБ мобільного інтернету.

Клієнти додатково обирають ще одну послугу відповідно до індивідуальних потреб. Це можуть бути додаткові 5 ГБ мобільного інтернету, 100 хвилин на інші мобільні мережі (як українські, так і зарубіжні), послуга "Відео на ходу".

Зазначено, що цей контрактний тариф доступний після підключення до найближчого центру обслуговування Київстар. Необхідно пред'явити паспорт або ID-картку, а також ідентифікаційний код. Можна використовувати додаток "Дія".

Особам з інвалідністю, крім зазначених документів, слід пред'явити посвідчення своє ім'я чи довідку від медико-соціальної експертної комісії із зазначенням групи інвалідності.

Вперше плату за підключення тарифу буде знято у повному обсязі. Потім її списуватимуть рівними частинами протягом календарного місяця.

При нестачі коштів на рахунку в день оплати тарифу можна й надалі здійснювати дзвінки та користуватися інтернетом, а пізніше сплатити послуги без комісій.

Представники Київстару нагадали про реалізацію системної соціальної підтримки людей старшого віку в рамках освітнього проекту "Смартфон". Створено серію відеоуроків для людей старшого віку. Вони допомагають опанувати смартфони і більше дізнатися про сучасні технології. Користувачі всіх мобільних операторів можуть безкоштовно переглянути освітній серіал на сайті batky.kyivstar.ua.

Нагадаємо, що Київстар нарахує абонентам трьох популярних тарифів бонуси за дзвінки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ