Today.ua

Київстар повертає “Щасливий день“: названі безкоштовні послуги для абонентів

Мобільний оператор Київстар повертає свою знамениту послугу "Щасливий день", в рамках якої будь-який абонент може протягом одного дня на тиждень абсолютно безкоштовно здійснювати дзвінки і користуватися безлімітним інтернетом.

Активувати послугу "Щасливий день" можуть абоненти Київстар один раз на сім днів, якщо забули внести передоплату за свого тарифного плану. Після запуску послуги можна протягом доби користуватися безлімітним мобільним інтернетом і безкоштовно телефонувати на інші номери Київстару.

Спеціальна пропозиція від Київстар "Щасливий день" діяла на території України в 2020-му році. Акція виявилася досить успішною, за час дії її активували більше 4 мільйонів разів.

У 2021 році акція "Щасливий день" буде діяти до 31 липня, в цей період всі абоненти Київстар, які обслуговуються на умовах передоплати, можуть скористатися можливістю цілий день здійснювати дзвінки і користуватися інтернетом абсолютно безкоштовно.

Підключити пакет безкоштовних послуг дуже просто. Для цього потрібно відкрити мобільний додаток "Мій Київстар", зателефонувати за безкоштовним номером 222 або відправити запит *222#.

Коли послуга "Щасливий день" буде активована, користувач отримає SMS-повідомлення з інформацією про переваги акції. Повторно підключити послугу можна буде через сім днів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Київстар запустив новий тарифний план з вигідними умовами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ