Today.ua

Київстар зробив свою найпопулярнішу послугу доступною для абонентів всіх мобільних операторів

Сервіс стільникового оператора Київстар потрапив до трійки лідерів інтернет-телебачення в Україні. Компанія впровадила можливість оплати "Київстар ТВ" банківською картою, що зробило цю послугу доступною абсолютно для всіх жителів країни.

Раніше оформити і сплатити передплату на сервіс "Київстар ТВ" можна було тільки засобами з мобільного рахунку, тому послуга була доступна тільки абонентам Київстар. Тепер, коли оплату можна здійснити за допомогою банківської карти, послугою можуть скористатися абоненти всіх стільникових операторів та інтернет-провайдерів України. Про це розповіли в прес-службі компанії Київстар.

"Послуга" Київстар ТВ " - в трійці лідерів інтернет-телебачення України. Можливість оплати за послугу з кредитної картки зробить її більш доступною для абонентів не тільки "Київстар", але і інших операторів та провайдерів", - повідомив директор з маркетингу оператора Київстар Павло Даніман.

Користувачам надається можливість оформити підписку на чотири пакети "Київстар ТВ", вартість яких коливається від 100 до 200 гривень.

В рамках послуги передплатники будуть отримувати доступ до ексклюзивних новинок і допрем'єрних показів, які вони зможуть подивитися тільки на платформі "Київстар ТВ".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Київстар впровадив нову систему оплати своїх послуг спільно зі світовим техногігантом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ