Today.ua

Київстар пропонує дешеві тарифні плани: як знизити абонплату за послуги зв'язку

Стільниковий оператор Київстар вирішив розширити перелік категорій українських громадян, які можуть підключитися до найдешевших тарифів. В рамках спеціальних тарифних планів можна отримати набір базових послуг або повний комплект опцій, включаючи безлімітний інтернет.

Якщо раніше найдешевшими тарифними планами від Київстар "Дзвінки для батьків" та "Інтернет для батьків" могли користуватися лише люди пенсійного віку, то тепер це можуть зробити люди з I-III групами інвалідності.

Тариф "Дзвінки для батьків" ідеально підходить для людей, які використовують мобільний телефон виключно для зв'язку з близькими. Абонплата даного пакета послуг становить 75 гривень на місяць. Користувачі отримають безліміт на дзвінки в мережі Київстар і можливість телефонувати на інші номери по тарифу 50 коп/хв.

Тим, хто йде в ногу з часом, Київстар пропонує придбати пакет послуг "Інтернет для батьків" вартістю 100 гривень в місяць. Тариф надає 5000 мегабайт мобільного інтернету, безліміт на спілкування всередині мережі та 50 хвилин на розмови з абонентами інших операторів. Перші два місяці абонплата за цей тарифний план складе всього 75 гривень. Тарифні плани "Дзвінки для батьків" та "Інтернет для батьків" є контрактними, тому для їх підключення необхідно відвідати будь-який офіційний магазин Київстар. При собі слід обов'язково мати документи, що засвідчують особу. Для людей з інвалідністю, необхідно пред'явити відповідне посвідчення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у абонентів Київстар є можливість телефонувати безкоштовно. Як підключитися до економною послузі?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ